Snart 2010

Detta skulle kunna bli det sista inlägget för i år! Så då passar jag på att säga gott nytt år, och hoppas att ni får en lika trevlig start på det nya året som jag! Jag ska försöka filma i kväll, men jag kan inte lova något.... 

Till mig så kommer några kompisar som ska fira tillsammans med oss. Vad ska ni göra?


Hur man laddar ner penslar till Photoshop

Nu ska jag visa (i bilder) hur man laddar ner penslar som man hittar på internet till Photoshop.1. Gå in på
www.Brusheezy.com. Klicka sedan på någon av tema-bilderna som du gillar.2.Nu kommer du till en nedladdningssida. Klicka på "Download".3. Nu så dyker det upp en pop-upruta. Högerklicka på filen och välj “Kopiera”, eller markera filen och tryck på Ctrl + C på tangentbordet. skapa sedan en ny mapp under din användare som du döper till “Photoshop-penslar” eller liknande. Högerklicka och välj "Klistra in" eller tryck på Ctrl + V på tangentbordet.

Nu har du laddat ner penslarna till datorn, och det är dags att ladda in dem i Photoshop!4 + 5. Nu när du har öppnat Photoshop, markera Penselverktyget (Brush Tool) eller tryck på B på tangentbordet. Öppna menyn där du väljer vilken pensel du ska använda, och (4) klicka på dn lilla runda pilen i det högra hörnet. Nu kommer det dyka upp en ytterligare meny. Eftersom jag har den engelska versionen, så står det "Load Brushes..." i min meny. Men jag tror att det står "Hämta Penslar..." eller någonting liknande i den svenska versionen. Klicka på länken (5) och leta upp mappen som du sparade penslarna i. Markera penselfilen, och klicka på "Öppna". Bläddra längst ner bland penslarna, så kommer du hitta den nya som du just importerade.


Då var det klart! Om det är någon som har några frågor, eller har ett tips angående Photoshop, mejla mig på PinkieeBlogg@gmail.com, eller kommentera.
Kommentarsvar - PhotoshoppenslarJag har fått en kommentar som lyder såhär:" Gör en beskivning, jag har liksom ingen aning om hur man laddar ner dom, har försökt många gånger men har aldig lyckats :( "

Kommentaren är skriven av Kajsa<3.
Jag ska posta en beskrivning så snart som jag kan, jag ska börja jobba på en redan nu!


Ja, äntligen lite nya penslar

Jag har börjat tröttna på alla de penslar som jag har i Photoshop CS3 Extended, så jag gick på jakt efter nya. Hur det gick? Ja, jag hittade många fina penslar, och här är en sida med en lista på de bästa sajterna. Själv så valde jag att ladda ner från www.Brusheezy.com.

Om det är någon som vill att jag ska ladda upp en beskrivning på hur man laddar ner egna penslar till Photoshop, eller visar hur man gör något annat i Photoshop, mejla mig på PinkieeBlogg@gmail.com, så svarar jag så snart jag kan.

Bullar och Uggs

God eftermiddag, alla läsare!

Nu så ska jag fika, och sedan så ska jag till Elli. Så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer :3
Men hon har fått sina nya Uggs från melba.se, och då har båda vi uggs! De 2 uggeliuggiga kompisarna, hihi <3.

Men jag måste sticka nu, bye<3.

Kyckling - igen.

Ny så måste jag sluta fixa med bloggen för i dag :(

Till middag så blir det kyckling, som jag tycker att vi får allt för ofta.

Nu, så!

Följ min blogg med bloglovin

Det finns inga inlägg här ännu.

 

Det finns inga inlägg här ännu.

 

Ny färg!

I dag så har jag varit hos frissan och färgat håret! Det är första gången jag gör det, och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd! Eller, jag slingade håret. Jag kan kanske lyckas fota en bra bild från en bra vinkel senare...

Och nu till vad jag gjorde igår (jag glömde ju skriva då). Jag var i stan med mamma på Åhléns och köpte en plattång. Och den "tången" heter LOOKS straight on the go, om ni undrar. Jag testade den i går, och den var jättebra! Och självklart så köpte jag den i rosa!

Jag kanske lägger upp bilderna sen :3


!?

Kan ni gissa vart jag är nu? Inte? Jag är i mitt rum, bloggandes. Och SLÄKTEN är i köket! I'm trapped. Såå, jag kan ju sitta här och blogga och redigera stilmallen, eller... så kan jag ju såtta mig i köket och "konversera" med de andra.

Jag föredrar det första alternativet. Men denna plan kommer ryka om de kommer in hit. Förut så gömde jag mig under sängen -


Mmm, mysigt värre! Not... :P- och knölade in mig där längst borta vid hörnet och tog laptopen med mig. Det var väääldigt mysigt, och dammkornen kittlade i näsan... nej, mysigt hade jag ju det inte, förståss!

Men ni fattar poängen. Jag är fast i mitt eget rum, och...

Hey, jag glömde nästan! Här kommer lite bilder på en (för mig okänd) fågel som satt i trädet utanför köksfönstret i morse:)


Vad tycker ni, om denna fantastiskt vackra varelse?


OK, sista chansen...

Detta skulle kunna vara den sista chansen att skriva ett blogginlägg i dag. med tanke på att det börjar dra ihop sig för släktfest... Mamma har gjort en supergod daimtårta som vi ska äta till efterrätt. Det är väl det enda bra med detta...  ,:(     (<--Arg gubbe med ett ögonbryn)


Släktfest -- hjälp mig, någon

I dag så har mina föräldrar bestämt sig för att bjuda hit mammas sida av släkten så att vi kan julfira.

Men det har jag ingen lust med alls. Vad ska jag ha för mig när alla måste samlas runt bordet och äta skaldjur (och jag HATAR skaldjur!)? Det är ett problem. Jag kan ju inte messa Elli^^ under bordet, för de kommer definitivt komma på mig, så läget ser mörkt ut för mig.

Och dessutom, så ska de äta julskinka. Jag är en sån där person som tröttnar på saker väldigt fort, och jag åt julskinka för 2 dar sen, så ni kan nog gissa....


Ingen bio...

Det blev ingen bio idag, för det fanns ingenting kul att se.


Bio? Aha, bio!

Helt plötsligt, så har mamma fått för sig att vi ska gå på bio. Det var ju ett tag sedan (typ när jag såg New Moon i november!), så jag är ju rätt så sugen på det.... Undrar vad som går på bio i dag? Jag ska kolla det, men vad det än är, så lovar jag att jag inte kommer se Avatar! Den verkar för action-aktig för  att passa min smak :)

Men aja, medans hon scrollar igenom biolistorna på SF så mumsar jag i mig lite godis... :PVänster: Jelly Beans är mina favvisar! <3      Höger: De godaste smakerna är Top Banana, Lemon, Tangerine och Tutti-Frutti!

Äntligen!

Nu har jag fixat designen igen! Och förstås gjort lite ändringar, också....

Jag fixade och trixade hela dagen i går, tills jag tillslut kom på att det var efter att jag hade flyttat om menn till andra sidan av skärmen som det krånglade till sig. Men nu har jag fixat det! Jag är fortfarande lite missnöjd med bakgrunden under inläggsrubriken, den vill ju inte gå ända ut i kanterna till höger/vänster, och så vill jag ha den tjockare. Någon som kan hjälpa mig med det? Jag har trixat runt med typ allt, men den vill inte ändra sig!

Men nog om det, nu.
Jag kommer börja blogga "på riktigt" nu. 

God Jul i efterskott

Hur har eran jul varit?
Min har varit supermysig! Just nu så sitter jag på golvet i mitt rum och grubblar över bloggdesignen som inte vill sammarbeta! Gaargtrhhanngh! Ja, ni fattar nog :) Såhär ser det ut fråm mitt perspektiv:Ja, så ser läget ut just nu! Julklapps-inlägget återkommer jag till om jag någonsin kan fixa till designen:(

Dan före dopparedan!

Jag kan bara inte vänta tills i morrn! Julafton är ju typ höjdpunkten på hela året, om man inte räknar med sin födelsedag, förstås!

OK, detta inlägg är ju väldigt onödigt, med tanke på att jag bara skapar det för att kunna redigera klart min stil-/kodmall!

;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0